Kaikki Suomen luokitellut ilmoitukset

Ilmoitusopas.fi on hakukone suomalaisille luokitelluille ilmoituksille. Keräämme pikkuilmoitukset kaikilta suurilta suomalaisilta sivustoilta. Helppokäyttöisten sivujemme avulla löydät kaikki mitä tarvitset yhdellä haulla. Jos etsit siis autoa, asuntoa, työpaikkaa, lemmikkieläintä, harrastusvälineitä tai vaikkapa polkupyörää niin olet tullut oikeaan paikkaan.

Tutustu myös kätevään ilmoitusvahtiimme. Ilmaisen ilmoitusvahtimme avulla pysyt helposti ajan tasalla uusista ilmoituksista. Me käymme sinun puolestasi läpi joka päivä kaikki ilmoitukset, kaikilta sivustoilta, sinun tarvitsee tehdä hakusi vain kerran ja me teemme loput. Kerro meille mitä etsit, mistä ja mitä se saa maksaa niin me autamme sinua. Saat itse valita kuinka usein vastaanotat sähköpostia. Ehkäpä haluat päivityksen kerran tunnissa tai vaikka ainoastaan kerran viikossa. Voit milloin tahansa muuttaa kriteerejä tai peruuttaa vahdin.

Voit myös luoda itsellesi tilin jonka kautta pystyt helposti hallinnoimaan ilmoitusvahtejasi. Rekisteröityminen ja käyttö on ilmaista.

Yhteystiedot: info@ilmoitusopas.fi

Osoite: Rubrikk Group AS, Møllergata 4, 7th floor, 0179 Oslo, Norway

Rubrikk Group AS hallinnoi samanlaisia hakupalveluita myös muissa maissa: